Det finnes en rekke enheter som krever batterier i de fleste moderne hjem. Dette kan være batterier til ulike typer verktøy, kamera, mobil eller PC. Også fjernkontroller, veggur og en rekke leker til barn trenger batterier for å fungere. Derfor lønner det seg å fylle opp lageret hjemme, så du alltid har et par liggende når behovet melder seg. Batterier kan bestilles på nett.

Ulike typer

Det finnes over 200 000 ulike batterimodeller på markedet, og hver modell er tilpasset sitt bruk. Dette dreier seg blant annet om oppladbare batterier og engangsbatterier, men også de som tilhører en spesiell enhet.

Oppladbare batterier

Et oppladbart batteri kan brukes om igjen, og sparer både miljøet og lommeboken. Likevel kan engangsbatterier lønne seg i flere tilfeller, i tillegg til at disse vanligvis er rimeligere.

Gjør det selv

Også mobiler og bærbare datamaskiner trenger batterier. I likhet med andre elektroniske enheter må disse byttes ut etter et bestemt antall ladinger. Om du bestiller batterier på nett, kan du enkelt bytte ut batteriet på din PC, kamera eller mobil selv.

Netthandel gjør det også lettere å velge riktig batteritype, og du kan sammenligne priser i ro og mak. Ditt utvalgte produkt får du tilsendt i posten.